Ajankohtaista

Asiakastarina – C2 SmartLight Oy (1.10.2024)

C2 SmartLight Oy on suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa älykkäitä valaistuksen ohjausratkaisuja kaduille, liikunta-alueille, pihoihin ja puistoihin. Yrityksen innovaatioista älyvalaistusmarkkinoilla hyötyy jo kaksi kolmasosaa suomalaisista ja heidän ratkaisunsa parantavat mm. käyttäjien mukavuutta, energiansäästöjä ja käyttökokemuksia.

C2 SmartLight Oy on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista toimijoista älyvalaistusmarkkinoilla Suomessa. Yritys panostaa jatkuvaan innovointiin ja asiakaskeskeisiin ratkaisuihin. Heidän tuotteitaan käytetään laajasti eri sektoreilla, ja he tekevät yhteistyötä niin kotimaisten kuin kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

C2 SmartLight Oy:n valaistusjärjestelmät hyödyntävät tämän päivän huipputeknologiaa, jonka tärkeimmistä ominaisuuksista mainittakoon mm. energiatehokkuus, etäohjausmahdollisuus, edistyneet automaatio-ominaisuudet sekä yhteensopivuus älykotijärjestelmien kanssa. Yrityksen tuotevalikoima voi sisältää esimerkiksi älylamppuja, valaistuksen ohjausjärjestelmiä ja integroituja valaistusratkaisuja, joita voidaan hallita mobiilisovellusten tai kotiautomaation avulla.

C2 smartlight kuva1
C2 Smartlight kuva2

Jorma Tuuna-Väiskä (CEO at C2 SmartLight Oy): “Siricon ja C2 Smarlightin yhteistyö sai alkunsa vuonna 2015 kun Sirico pystyi matalapainevaluteknologiansa avulla ratkaisemaan yrityksen laitteille tarvittavan suojauksen ympäristöolosuhteita vastaan. Yritysten välinen yhteistyö on ollut molemmille osapuolille hyödyllistä ja se on osaltansa edistänyt molempien yritysten kasvua ja menestystä. Siricon innovoimat valmistusratkaisut ovat  edesauttaneet tuotteidemme tuotekehitystä sekä yrityksemme liiketoimintaa.”

Mika Sarkkinen (CEO at Sirico Electronics Oy): ”Pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyömme on ollut antoisaa ja tuonut mukanaan myös Siricolle mahdollisuuden innovoida tuotannollisesti uusia ratkaisuja ja suojausmenetelmiä. C2 SmartLight Oy juhlii vuonna 2024 20-vuotista taivaltansa ja Sirico Electronics Oy esittääkin yritykselle sen johdosta parhaimmat onnittelunsa ja toivottaa menestystä tuleville vuosille.”

C2 Smartlight kuva3