S elementti sisasbanneri
Materiaalinhallinta

”Me tunnemme tämän alan.”

Materiaalinhallinta

Huolellinen materiaalinhallinta tuo etuja

Pystymme vaikuttamaan tuotteiden hintaan ja toimitusvarmuuteen merkittävästi huolellisesti toteutettavalla materiaalinhallinnalla. Monipuolisten hankintakanavien kautta kykenemme hankkimaan myös haasteellisesti saatavilla olevia komponentteja.

Toimittajaverkostossamme on luotettavat kumppanit, jotka ovat toimineet alalla pitkään ja täyttävät asiakkaidemme kriteerit laadun ja toimitusvarmuuden suhteen. Seuraamme toimittajiemme tilannetta vuosittain toimittaja-analyysin kautta, jossa pisteytämme yritysten toiminnan.

Edellytämme kaikilta toimittajiltamme vastuullista toimintaa, joka kestää tarkastelun kestävän kehityksen näkökulmasta. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä!

Voimme kilpailuttaa myös asiakkaiden valmiiksi valitsemat toimittajat ja valita tätä kautta parhaimman hinta-laatu-suhteen tarjoavan kumppanin.

Vaihtoehtoiset komponentit

Mikäli suunnittelijan määrittelemiä komponentteja ei ole saatavilla, ehdotamme asiakkaalle vaihtoehtoisia komponentteja. Vaihtoehtoisten komponenttien avulla voidaan ennaltaehkäistä mahdollisia toimituskatkoksia tai löytää edullisempia ratkaisuja tuotteen valmistukseen.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Petri Pekola
040 536 5639
petri.pekola(at)sirico.fi

Siricon materiaalinhallinnan edut:

  • valitsemme toimittajaverkostoomme vain luotettavat tahot
  • saamme hankittua myös vaikeasti saatavilla olevia komponentteja
  • olemme tarkkoja komponenttien laadusta