S elementti sisasbanneri
Meille toihin

”Sinusta tulee tämän tekemisen ammattilainen.”

Meille töihin

Tule mukaan elektroniikan valmistuksen ytimeen Kempeleeseen tai Pietarsaareen!

Sirico on teollisuuselektroniikkatuotteita valmistava yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä ja Pietarsaaressa. Yrityksessä työskentelee yhteensä lähes 45 henkilöä, joista suurin osa toimii elektroniikkatyöntekijän tai SMD-operaattorin tehtävissä. Siricon valmistamia elektroniikkatuotteita löytyy monelta eri alalta. Asiakkaamme ovat pääosin Suomesta, mutta valmistamiemme tuotteiden loppukäyttäjät voivat olla eri puolilla maailmaa. Siricon juuret ulottuvat jo vuoteen 1986, jolloin se aloitti toimintansa Merval Oy:n nimellä Pietarsaaressa.

Meille toihin pikku1

Selkeät työvuorot ja -tehtävät rytmittävät arkea

Sirico toimii kahdella paikkakunnalla. Kempeleen tehtaalla töitä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin, Pietarsaaressa tuotantolinjoilla työskennellään arkipäivisin kahdessa tai kolmessa vuorossa ajankohdan mukaan. Työaikapankin käyttö mahdollistaa työntekijöiden sujuvan arjen liukuvan työajan myötä. Maksamme kuukausipalkkaa ja suunnittelemme tuotantomme niin, ettei ylitöitä tarvitse tehdä kuin erityistapauksissa. Pidämme huolen siitä, että työympäristömme on turvallinen ja että jokaisella työntekijällä on edellytykset hoitaa oma työnsä mahdollisimman hyvin.

Millaista aiempaa osaamista työssä tarvitaan?

Työyhteisöstämme löytyy monenlaisia osaajia, joilla on jokaisella erilainen tausta. Työhön opitaan perehdytyksemme kautta, mutta oppiminen on nopeampaa, mikäli uudella työntekijällä on tekninen (sähkö-, elektroniikka- automaatio tms.) peruskoulutus tai aiempaa taustaa elektroniikka-alan töistä. Otamme kuitenkin huomioon myös muunlaisella taustalla työtä hakevat henkilö, jotka ovat innokkaita oppimaan uuden työn ja sitoutumaan tehtäviin. Työtehtäviin perehtyminen edellyttää suomenkielisten ohjeiden ymmärtämistä. Työyhteisössämme käytetään sekä suomen että ruotsin kieltä.

Meille toihin pikku2
Meille toihin pikku3

Itsenäistä työtä, jolla on merkitystä

Viihtyisitkö sinä meillä? No varmasti, jos olet järjestelmällinen tyyppi, joka tykkää tehdä töitä itsenäisesti. Viihdyt kuitenkin myös tiimissä, jossa jokaisella on omat työtehtävänsä. Teet mielelläsi rutiinitöitä ja nautit arjesta, jossa työajat on määritelty selkeästi tiettyihin vuoroihin. Pidät siitä, että saat tehdä työtäsi tarkasti ja huolellisesti loppuun saakka. Haluat myös tietää, mitä seuraavan päivän työvuorossa on odotettavissa. Arvostat sitä, että osaamiseesi luotetaan ja sinua kuunnellaan. Nautit siitä, että sinulle annetaan mahdollisuus sitoutua ja olla osa yhteisöä, jossa tekemiselläsi on merkitystä.

Heräsikö mielenkiintosi?

Tutustu heti avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus täältä.

  • Sirico Pietarsaari 25 hlö
  • Sirico Kempele 15 hlö