S elementti sisasbanneri
Meille toihin

”Du kommer att bli ett proffs på det här.”

Jobba hos oss

Kom och jobab i kärnan av elektroniktillverkningen i Kempele och Jakobstad!

Sirico är ett företag som tillverkar elektronikprodukter för industrin. Sirico finns i både Kempele och Jakobstad. Vi har nästan 45 anställda, varav de flesta arbetar som elektronikarbetare eller SMD-operatörer. Siricos elektronikprodukter används inom många olika branscher. Våra kunder finns främst i Finland, men våra produkter används av slutanvändare över hela världen. Siricos verksamhet inleddes i Jakobstad år 1986, då under namnet som Merval Oy.

Meille toihin pikku1

Tydliga arbetsscheman och uppgifter ger vardagen struktur

Sirico har verksamhet på två orter. På fabriken i Kempele arbetar man ett skift varje vardag, medan produktionslinjerna i Jakobstad går i två eller tre skift varje vardag beroende på tidpunkten. Användningen av arbetstidskonto gör det möjligt för våra medarbetare att hantera sin arbetsdag smidigt med flexibla arbetstider. Vi betalar månadslön och planerar vår produktion så att övertid endast behöver utföras i särskilda fall. Vi ser till att arbetsmiljön är säker och att varje medarbetare har möjlighet att utföra sitt arbete så bra som möjligt.

Vilken tidigare kompetens krävs för jobbet?

Våra arbetare har olika kompetenser och olika bakgrunder. Man kan lära sig själv arbetet under introduktionen, men inlärningen går snabbare om den nya medarbetaren har teknisk grundutbildning (inom elektricitet, elektronik, automation etc.) eller tidigare erfarenhet av arbete inom elektronikbranschen. Vi beaktar dock också personer med andra bakgrunder som är entusiastiska att lära sig nya arbetsuppgifter och engagera sig i dem. För att kunna förstå och följa arbetsinstruktioner är det nödvändigt att kunna förstå instruktioner på finska. I vår arbetsgemenskap används både finska och svenska.

Meille toihin pikku2
Meille toihin pikku3

Självständigt och meningsfullt arbete

Skulle du trivas hos oss? Alldeles säkert, om du är en noggrann person som gillar att arbeta självständigt. Du trivs även i ett team där var och en har sina egna arbetsuppgifter. Du utför gärna rutinuppgifter och uppskattar en vardag med tydligt definierade arbetstider. Du föredrar att utföra ditt arbete noggrant och omsorgsfullt ända till slutet. Du vill också veta vad du förväntas göra under nästa arbetsdag. Du värdesätter att din kompetens uppskattas och att du som arbetstagare blir hörd. Du njuter av att få engagera dig i och vara en del av en gemenskap där din insats har en verklig betydelse.

Blev du intresserad?

Se våra lediga arbetsplatser eller skicka en öppen ansökan här.

  • Sirico Jakobstad 25 pers
  • Sirico Kempele 15 pers