S elementti sisasbanneri
Materiaalinhallinta

”Vi kan den här branschen.”

Materialhantering

Noggrann materialhantering innebär fördelar för kunden

Vi kan påverka priset och leveranssäkerheten för produkter avsevärt genom noggrann materialhantering. Genom mångsidiga inköpskanaler kan vi också skaffa komponenter som är svåra att få tag på.

Vårt leverantörsnätverk omfattar pålitliga partners med lång erfarenhet inom branschen. De uppfyller våra kunders krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi följer upp våra leverantörers situation årligen genom en leverantörsanalys, där vi betygsätter företagens prestation.

Vi förutsätter att alla våra leverantörer agerar ansvarsfullt och att verksamheten tål att granskas ur ett hållbarhetsperspektiv. Läs mer om hållbarhet här!

Vi kan även konkurrensutsätta de leverantörer som våra kunder redan har valt och på så sätt hitta den partner som erbjuder det bästa priset i förhållande till kvalitet.

Alternativa komponenter

Om de komponenter som konstruktören har specificerat inte är tillgängliga, ger vi förslag på alternativa komponenter för kunden. Med hjälp av dessa alternativa komponenter kan vi förebygga eventuella leveransavbrott eller hitta mer kostnadseffektiva lösningar för produkttillverkningen.

Kontakta oss så pratar vi vidare!

Petri Pekola
040 536 5639
petri.pekola(at)sirico.fi

Fördelar med Siricos materialhantering:

  • Vi väljer endast pålitliga partners till vårt leverantörsnätverk
  • Vi får tag på svårtillgängliga komponenter
  • Vi är noggranna när det gäller kvaliteten på komponenterna