Ajankohtaista

Asiakastarina – Natlink Oy (14.6.2024)

Natlink Oy:n matka alkoi vuonna 1977, kun Tracker Oy nousi suomalaisista erämaista edelläkävijäksi erikoistumalla metsästyskoirien GPS-paikannuslaitteisiin. B-barkin ja Ultracom Oy:n ostaminen vuosina 2018 ja 2020 vahvisti Trackerin teknologista osaamista, mikä johti nykyisin tarjoamamme luotettavan reaaliaikaisen paikannusjärjestelmän syntymiseen.

Samaan aikaan Ruotsissa vuonna 2012 perustettu WeHunt Nordic AB muutti metsästyskokemuksen digitaalisen sovellusalustan avulla. WeHuntin sovellusalusta kattaa metsästyksen lisäksi ympärivuotiset palvelut, jotka yhdistävät eri laitteita ja tarjoavat metsästäjille kattavan alustan kaikkiin heidän tarpeisiinsa.

Natlink Oy:n missiona on ”luoda yhteinen, yhdistävä kokemus, joka tekee metsästyksestä ja ulkoilusta merkityksellistä, helppoa ja turvallista”.

 

Natlink kuva

 

Yhteistyö nykyisen laitevalmistajamme Sirico Electronics Oy:n kanssa sai alkunsa jo 1990-luvulla ja se on jatkunut toimivasti useiden fuusioiden läpi. Pitkäaikainen kumppanuus on hioutunut vuosien varrella, ja se näkyy erityisesti yritysten välisessä kommunikaatiossa ja toimivissa prosesseissa.

Pekka Hietalahti (COO at Natlink Oy):Natlinkin strateginen kumppanuus Siricon kanssa on osoittautunut kustannustehokkaaksi konseptiksi, joka varmistaa laadultaan korkeatasoiset ja ajantasaiset toimitukset. Arvostamme erityisesti Siricon palvelualttiutta ja heidän joustavuuttaan muuttuvissa tilanteissa.”

Mika Sarkkinen (CEO at Sirico Electronics Oy): ”Arvostamme yhteistyötä ja strategista kumppanuutta Natlink Oy:n kanssa ja se on ollut tärkeää yrityksemme kehityksen ja kasvun kannalta. Kehitämme yhteistyötä tulevaisuudessa edelleen samojen periaatteiden pohjalta.”