Aktuellt

Kundberättelse – Natlink Oy (14.6.2024)

Natlink Oy:s resa började år 1977, när Tracker Oy steg fram som en pionjär från de finska vildmarkerna genom att specialisera sig på GPS-spårningsenheter för jakthundar. Förvärvet av B-bark och Ultracom Oy under åren 2018 och 2020 stärkte Trackers tekniska expertis, vilket ledde till skapandet av det pålitliga realtidsspårningssystem som vi erbjuder idag.

Samtidigt förändrade WeHunt Nordic AB, grundat i Sverige år 2012, jakterfarenheten med hjälp av en digital applikationsplattform. WeHunts applikationsplattform omfattar inte bara jakt utan även helårsbetjäning som kopplar samman olika enheter och erbjuder jägare en omfattande plattform för alla deras behov.

Natlink Oy:s mission är att “Skapa en sammanlänkad och enhetlig upplevelse som gör jakt- och friluftsaktiviteter meningsfulla, enkla och säkra.”

Natlink kuva

 

Samarbetet med vår nuvarande enhetstillverkare Sirico Electronics Oy började redan på 1990-talet och har fortsatt effektivt genom flera fusioner. Det långvariga partnerskapet har finslipats över åren och det återspeglas särskilt i företagens kommunikation och fungerande processer.

Pekka Hietalahti (COO at Natlink Oy): “Natlinks strategiska partnerskap med Sirico har visat sig vara ett kostnadseffektivt koncept som säkerställer leveranstider och leveranser av hög kvalitet. Vi uppskattar särskilt Siricos serviceberedskap och deras flexibilitet i föränderliga situationer.”

Mika Sarkkinen (CEO at Sirico Electronics Oy): “Vi värderar samarbetet och det strategiska partnerskapet med Natlink Oy och det har varit viktigt för vårt företags utveckling och tillväxt. Vi kommer att fortsätta utveckla samarbetet i framtiden baserat på samma principer.”